About

             


"Jeta me Anën" është blogu ku të gjithë mund të drejtohen për të marrë një dozë inspirimi. U krijua për të pasur një mundësi për të shprehur veten, por u fuqizua kur arriti të influenconte njerëzit.

Si një blog personal, zhvillimi i tij ndoqi zhvillimin e jetës dhe mënyrës se si momentet pasojnë njëra tjetrën për të gjithë ne. Dhe duke i hedhur ato në letër, mbesin dhe lënë gjurmë.  Kaloi nga një blog grumbullues artikujsh për gjërat që na duhen në jetë, në një dashuri të lakuriqtë e deri tani që është kthyer në një blog për të njohur, kuptuar, dashur dhe zhvilluar veten tonë.

Fuqia e këtij blogu është të të bëjë ty të ndihesh i kuptuar, që nuk je vetëm sepse sado të ndryshëm të jemi, të jetuarit në një realitet të përbashkët na bën të njëjtë. Prandaj, kur t’u duhet një dozë frymëzimi për të kapur frenat e jetës në dorën tuaj, jeni në vendin e duhur.

Jeta me Anën ndez vetëm shkëndijat e para, pjesën tjetër e ke ti.

Aspiro të inspirosh.

Shumë dashuri,
Ana Limani