Me besoni, nuk është nevoja t’i qëndroni të palëkundur imazhit që meshkujt e fortë janë si shkëmb që asgjë si prek. Sepse...

Jeni te gjitha te mrekullueshme dhe s'duhet te harroni sa vleni dhe sa shume meritoni. Keshtu qe...