Nje copez feste nga Ana


Dua që sot të ndaj me ju një surprizë të madhe, “Një copëz festë”.

Është libri im i parë online dhe është FALAS.

Një copëz festë është një libër i shkurtër në formë “guide” për kohërat e festave. Cdo gjë që ju duhet duke filluar nga mënyrat e zbukurimit, ide dhuratash, filma,veshje etj. Gjithashtu midis guidës së thjeshtë ka dhe pak shkrime mbi ato cka kanë më shumë rëndësi në jetë. Por për më shumë ju ftoj ta zbuloni vetë.

Si mund ta lexoni ose downloadoni? Tepër e thjeshtë.

Sapo hapni blogun, ose një postim, në anë të faqes ndodhet hapësira “Follow by e-mail”. Vendosni e-mailin tuaj dhe shtypni Enter.

Do t’ju vijë një e-mail verifikimi dhe klikoni linkun.


Ja ku u bë. Tani prisni dhuratën t’ju vi në e-mail dhe ta lexoni.


Ju uroj festa të këndshme dhe të lumtura.

0 comments:

Post a Comment