Nje copez feste


Dua që sot të ndaj me ju një surprizë të madhe, “Një copëz festë” . Është libri im i parë online dhe është FALAS.

Një copëz festë është një libër i shkurtër në formë “guide” për kohërat e festave. Cdo gjë që ju duhet duke filluar nga mënyrat e zbukurimit, ide dhuratash, filma,veshje etj. Gjithashtu midis guidës së thjeshtë ka dhe pak shkrime mbi ato cka kanë më shumë rëndësi në jetë. Por për më shumë ju ftoj ta zbuloni vetë.
Si mund ta lexoni ose downloadoni? Tepër e thjeshtë.

Sapo hapni blogun, ose një postim, në anë të faqes në krye ndodhet hapësira e librit.
Lexon “Download our e-book” dhe më poshtë është butoni “Read now”. Klikoni mbi të dhe ju hapet libri online në web. Për ta downloaduar, mjafton që pasi të jetë hapur, në shiritin në krye të klikoni mbi shigjetën e download, si më poshtë. Ja ku u bë. Tani po ju lë ta lexoni.


Faleminderit për besimin dhe mbështetjen tuaj.

Me shumë, shumë dashuri,Ana.

0 comments:

Post a Comment