Ëndrra universale e të pasurit një jetë të qëndrueshme, një punë që e dashuron, një shtëpi të bukur dhe një familje të lumtur? Ndoshta.

Love is in you, even when he is gone.


Maybe in the middle of destruction we find ourselves,but this world is breaking. This has to stop.

Të hapësh dyert e një bote të re… Vetëm brenda një libri.

Dielli të përvëlon e kur je në kryeqytet nuk ja gjen dot zgjidhjen? Uhm,e kam një ide.Jeni të ftuar në festën e hapjes së një ekspozite dhe nuk dini cfarë të vishni? Epo për këtë ja ku jam unë.