Dua që sot të ndaj me ju një surprizë të madhe, “Një copëz festë” . Është libri im i parë online dhe është FALAS.

A look isn’t completed without a good hairstyle, makeup and… accessories. How can we make the difference this season? Keep reading.

Hello sunshine. We all know that cold winter days are for watching movies on warm blankets while eating lots of food. True heaven but the movies have to be great. So here are my suggestions for you.

Us writers, we never learn to be okay.

The joy of dressing is an art, be a great artist this winter.

Please, put a song of Florence and the machine on and read this.


It was September and my love for you was the only thing that hadn't changed.
                                      

  That morning changed me.How?

Nuk është asnjëherë vonë për të rinisur një dietë ushqimore dhe një stil jetese të shëndetshëm.

Vetëm për sot, ne do jemi këshillueset tuaja të imazhit,e ju do shkëlqeni këtë vit shkollor. Por si?
                     
                        Rutina jonë e bukurisë në mënyrë që të ndihemi dhe të dukemi mirë.  


Ëndrra universale e të pasurit një jetë të qëndrueshme, një punë që e dashuron, një shtëpi të bukur dhe një familje të lumtur? Ndoshta.

Love is in you, even when he is gone.


Maybe in the middle of destruction we find ourselves,but this world is breaking. This has to stop.

Të hapësh dyert e një bote të re… Vetëm brenda një libri.

Dielli të përvëlon e kur je në kryeqytet nuk ja gjen dot zgjidhjen? Uhm,e kam një ide.Jeni të ftuar në festën e hapjes së një ekspozite dhe nuk dini cfarë të vishni? Epo për këtë ja ku jam unë.
                                                       
 All good things come to an end,but I was wishing you could stay.
Photography by Marta Bevacqua
Jo gjithmonë domethënë...Shpesh...Ndonjëherë...Rrallë... Vetëm për disa çaste...


Take it artistically.
Take decisions with an open heart.
And when that moment is empty, isn’t every world ever created nonexistent? Isn’t the future unreachable?

Sweethearts belong to each other. The ones who help you be a better you. And here I am, celebrating her becoming 1 year better, wiser…