I strongly believe that our life can be changed if we start looking at life in another way.Nature is one of the things that people often forget to appreciate. We often keep on walking without noticing how fast everything around us is fading.We go on without sharing a smile,without feeling the oxygen flowing in our body.And that,my dear,is the real tragedy of life.
       Tell me.When was the last time you just sat somewhere just to feel the wind blowing,the birds flying? When was the last time you enjoyed watching how fast clouds move and how the sky color changes? When was the last time you smelled a flower and smiled? A long time ago,right? All this is around us everyday,but we never seem to notice.
             And you,that guy over there that thinks" Yeah,we do notice.It's not a big deal.",I  have an answer for you too. Yeah,yeah we notice.We look at the sky when things go wrong and we ask for hope.We smell a flower before we cut it to give it to our dear ones.We love the animals,when one of them dies and "oh,the poor one" phrase keeps being repeated.But that,my darling,is not noticing,is not sharing love and appreciating.
         I don't wanna make you feel bad,I just wanna make you think about it again.I want you to start thinking about how beautiful your life is and how little things make it all better.I want you to find peace in yourself and reflect it everywhere you go. I love you,little human that sometimes forgets that mother nature is such a treasure

                                                                             Much love,Ana.
*All photos are mine.

 

 I just came across a photo on Instagram that broke my heart.I had never heard about Yulin Festival before.Yulin Festival is a Dog Meat festival in GuangXi,China.Every year,as the summer solstice approaches,there is held a celebration where 10,000 dogs are tortured,killed and then eaten.This is an old tradition in China,but we can not accept this on the 21st century.
     Animal-rights groups all around the world are trying to stop this festival,that is going to be held 22 June. China does not have a law to forbid this,but critics claim that dogs are taken from random families illegally. Dogs are electroluted,burned and skined alive.And we have to stop this.
      Social medias have gained attention with the #stopyulin2015 hashtag and I would ask all of you to share and raise awarness.Millions of petitions are held,and I just signed the petiton below and I beg you to sign it too. Please,stop this cruelty,animals rights should be protected.  

                                                                                                 <3 Ana <3
 
     

E nis ditën me një shikim kalimthi në gazetën që gjyshi yt po lexon. « Vrasje brenda familjes,3 të vdekur. » Edhe pastaj del të kalosh një pasdite me miqtë dhe sheh një vend pa rregull,ku makinat ecin pa ndalim e njerëzit vrapojnë pa kujdes në cdo rrugë. E lodhur nga gjithcka,vjen në shtëpi duke shpresuar për dicka më të mirë.Hap televizorin për të parë filmin tënd të preferuar,dhe ndërsa kalon shpejt e shpejt kanalet televizive,një tjetër nga ato momente që ta prishin ditën. « Aksident me makinë,12-vjecari në gjendje kritike » Epo tashmë të ka ikur dëshira të shohësh filmin dhe e tronditur shkon në dhomë.
     Pyet veten : Sa e vështirë mund të jetë të ndërtosh një komunitet ku jeta cmohet ? Sheh cdo ditë njerëz që vriten për motive nga më absurdet. Sheh njerëz që vetëvriten.Sheh realitetin ku jeton. Kaq e vështirë është t’i kushtosh pak më shumë kujdes jetës ? Dhe ndihesh e zhgënjyer kur sheh këto të ashtuquajtura « fushata elektorale »… le të ndërtojmë rrugë,le të merremi me pallatet e njërit apo tjetrit blah blah blah. Po sikur t’i kushtonim pak më shumë vëmendje njeriut si një individ me ndjenja ? 
   Në fakt,e ndjej të pakuptueshëm faktin se si mund t’i marrësh jetën tjetrit. Ok,ndoshta jam thjesht unë që më vret ndërgjegja kur gjënjej për të dalë nga situata. Por,a nuk mendon se në ato momente,ke vrarë ëndrra,plane,ndjenja ? Po sikur,të mundohemi të falim e të mirëkuptojmë,vallë kaq e vështirë është ? 1 minutë pritje në semafor nuk kushton aspak.As një moment t’i heqësh sytë nga celulari dhe të jesh i vëmendshëm.

     Pastaj,më e dhimbshme akoma është cështja e vetëvrasjes.Ah,sa shumë përpjekje do të jetosh. Jeta është e vështirë,por në asnjë moment nuk duhet të dorëzohemi.Mendon se asnjëherë nuk ka për tu përmirësuar situata ? Po,sikur të fillosh të bësh dicka ose thjesht të kërkosh ndihmë. Mendon se askush nuk të do ? Jo,jo.Ke aq shumë dashuri rreth vetes.Pastaj,jam unë këtu.Po,po për ty që po e lexon këtë unë jam këtu.Mund të ngrihesh pak nga pak nga ajo humnerë dëshpërimi dhe të arrish atë rrezen e dritës.Unë kam besim te ty.
   Herës tjetër që kalon rrugës,shikoji të dyja anët.Kur dikush të ka shkelur të drejtat,mundohu t’i zgjidhesh me paqe dhe kompromis. Le të fillojmë t’i kushtojmë më pak vëmendje gjërave kalimtare dhe të vlerësojmë njëri tjetrin.Po,bota mund të ndryshojë.Shqipëria jonë mund të ndryshojë. E tani,po shpresoj që ta bëjë gjumin të qetë duke ditur që kam bërë dicka,duke ditur që kam dhënë një fije shpresë për dikë.Në fakt,ky është qëllimi im në cdo gjë që bej,që me punën time të ndërtoj një botë më të mirë e më të lumtur.
                                                                                  Shumw dashuri pwr ju. 
                                                                                    <3 Ana <3
Burime te dobishme:
http://botasot.info/

    

Not the scene on the movies,not again. Just me and my thoughts,sitting here,writing this. This song got me thinking about all the things that matter.And it felt like a huge hurricane of feelings sung in 4 minutes.You know that moment too,right? When a song just fucking gets you.And tears fall from your eyes because you couldn't tell all this better.
      When you see carefully around yourself,you don't see items.You see feelings,memories, flashbacks of your life. And sometimes it hurts a lot but it is better than nothing.Having something to remember is better than looking to a blank page of thoughts. Having someone to laugh with is better than being at your room just thinking. So,literally everything is better than nothing.
       It is also describes the feelings a human can get. Things happen and our hearts get broken.But oh,believe me,it is better than being numb,unable to see the life colors,to feel them. 
       The song is a love story about feelings and love.The story of a girl who rejects the boy but still has feelings.She doesn't want him to get hurt,she still has some feelings.And it is self-destructive to see someone after a long time and the way he looked at you is still there.Flashback of the things she had forgotten come back again.But life goes on.
      What happens to the boy? Will he be destroyed? He will go on.What happens to the girl? She will always feel this song.Even when life takes her to another path... 
                                                                                                     <3 Ana <3Tony Awards is a ceremony that is held in the Broadway Theatre. It was held June 7 and the celebrities officially stole the show.Who were the best and the worst dressed?? Here is MY list:

BEST DRESSED CELEBRITIES
1. Joan Smalls in Givenchy
2.Vanessa Hudgens in Naeem Khan
3.Kate Dennings and Josh Groban

4.Emily Ratajkowski in Marc Jacobs
5.Emily Skeggs 
WORST DRESSED CELEBRITIES
1.Chita Rivera in Randi Rahm
2.Taylor Schilling in Michael Kors
3.Ruth Wilson in Ralph Lauren Collection
4.Amber Valetta in Proenza Schouler
5.Bee Shaffer in Marc Jacobs

Tell us your opinion.

Much love.
 <3 Ana <3

Helpful sources:
http://uk.eonline.com/
http://www.vogue.com
http://www.huffingtonpost.com/2015/06/07/kat-dennings-josh-groban-tony-awards_n_7531546.html
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-3114829/Emily-Ratajkowski-stuns-midnight-blue-crossover-gown-Tony-Awards-celebrates-turning-24.html
http://www.broadwayworld.com/article/Photo-Coverage-2015-Tony-Awards-Red-Carpet-Arrivals-Part-3-20150607
http://www.gettyimages.co.uk/detail/news-photo/amber-valletta-attends-the-2015-tony-awards-at-radio-city-news-photo/476315120