Shpeshherë e gjejmë veten në udhëkryqe pa përgjigje.Ndonjëherë vazhdojmë të shikojmë prapa duke harruar se dicka më e mirë po na pret. E pastaj vinë ato orët që tejzgjaten duke menduar për gjithcka që ke përjetuar.Fillon të mendosh për atë që ka më shume rëndësi në jetë.Mundohesh të kuptosh se cfarë dreqin po bën,cfarë dreqin po ndodh me jetën tënde ? Vinë ato ditët kur je e lodhur nga gjithcka… Je e lodhur nga rutina,je e lodhur nga qyteti ku ti jeton,je e lodhur nga njerëzit…Por më së shumti je e lodhur nga vetja. E ja aty qëndron problemi.Shpenzojme orë të tëra për të bërë atë «dickanë » e duhur,shpenzojmë ditë të tëra për të kënaqur botën,shpenzojme vite të tëra duke harruar se ajo që ka rëndësi është ndjenja e vetëplotësimit.
                  Eshtë koha për një ndryshim.Hë pra,ngrihu nga ai krevat monoton. Ngrihu dhe jetoje jetën,cfarë po pret ? Prindërit e tu mendojnë se ëndrrat e tua janë idiote ? Epo,ja që janë ëndrrat E TUA,dhe pa më thuaj,kur ka ndodhur ndonjëherë mrekulli pa pasur në fillim atë ëndrrën idiote ? Aha,paske frikë se shoqëria ku jeton do të të bëjë të ndihesh e përbuzur ? Ja,që ti do jesh duke jetuar atë ëndrrën që ke pasur që fëmijë,dhe ata…ata do kenë gjetur dikë tjetër për të cilin të flasin dhe të kalojnë ditët e tyre.
               Vetëm mendo se në fund të ditës je e vetme.Dhe mendo që ai imazh që sheh përpara pasqyrës përpara se të shtrihesh të jetë i lumtur.Uhm,cfarë mund të bësh ti tani ? Po ja,mund ta fillosh me hapa të vegjël cdo ditë. Kalo kohë me veten. Mendo për talentet e tua dhe bëj një listë me mundësitë që ke. Mos ki merak për kohën,kur vendos prioritetet përpara gjithcka është e mundur.Madje,tani është koha e duhur për te filluar atë karrierën e së ardhmes. Udhëto.Vizito cdo qytet që ke dashur ndonjëherë. Shëtit në qytetin tënd dhe ndje erën teksa fryn dhe do kuptosh që nuk është aq i shëmtuar sa të dukej. Shikon një mjedis që te pëlqen ? Shko dhe mos u shqetëso për të tjerat. Sa për miqtë e dashurinë,as mos e vrit mendjen. Miqtë e duhur i ke pranë teje. Dhe harroje konceptin klishe se të duhet gjysma tjetër që të të plotësojë.Puno që të jesh një e plotë dhe ai i duhuri do shfaqet në kohën dhe momentin e duhur.Si ta kuptosh që është i duhuri ? Jo,jo mos u përzie me këto punë,lërja zemrës. 


             Pra,cdo cast duhet jetuar. E di që u zgjata kaq shumë,por se ke idenë se sa lëndohem kur shoh cdo ditë njerëz në rruge me fytyra të ngrysura që shprehin dhimbje. Lëndohem kur dëgjoj për vrasje,vetëvrasje dhe gjëra të këtilla.Bota është kaq e bukur,saqë mjafton vetëm pak dëshirë dhe ëndrrat bëhen realitet.Unë e kam vendosur.Jam e lodhur nga kjo jetë që bëj,jam e lodhur nga netët me lot në sy. Eshtë koha për një ndryshim.Hajde dhe ti !

*It is my photo.
    

                                                                                                    Shume dashuri per ju ! 
                                                                                                       <3 Ana <3


Semi-finals are coming.I think this year's songs are amazingly great.I wish good luck to all the countries.Here is my top 10 list.

 • 1-Albania (My country)

 • 2- Georgia
                                         
 • 3-Slovenia
                                       
 • 4-Germany
                                       
 • 5-France
                                      
 • 6-Latvia
                                     
 • 7-Sweden
                                     
 • 8-Azerbaijan
 • 9-Belarus

 • 10-Iceland
                                     
What about you? Which one is your favourite? Who do you think will win? Tell us your opinion on the comments section down below.
                                                                                                           Much love.
                                                                                                              <3 Ana <3Sitting by the table,thinking about your life. Marina and the Diamonds songs continue on the background. Sitting in the living room,alone. All the lights are turned on to fill the empty spaces.Oh,but no.They can't shine through my dark corners. Everything is messy.Let's start from your messy hair to your messy thoughts. Yeah,they are tangled around like snakes trying to feel something again. Outside is calm,that kind of calm that terrifies you.It terrifies you because you can't handle being alone with your thoughts.The moon shines on your face,just to remind you that you have to wake up.But sometimes people don't want to wake up.No,no.It's not that I'm living a dream.It's because if I wake up it will be worse than that nightmare that makes you scared.French books on the floor,shit goes down and yeah,you have to do that creative writing part about your wishes and life and plans and the future.You stare endlessly at the blank page.Hours pass,you continue to feel numb. Room full of comfy chairs,sofas...empty ones. But it seems normal to you. You think of your empty sofas all around your body.Blood keeps feeding your cells with oxygen,but you don't feel like breathing.Your fingers continue typing words without sense that appear instantly on the compture screen.You see your nails chewed down,destroyed.
        What is wrong? Huh,that question.Everyone seems to ask,but nobody really cares,babe.And you start laughing out loud.It's really funny how your life has been transformed to this. But then again,let's pretend you care.Nothing is right,absolutely nothing. You wake up,do that partly makeup,go to school and sit there for half of your day.You dont listen a word,but yeah just be quiet.They think you are interested.Watching the same ugly faces everyday is death,darling. Boring,boring,boring.And those infinite hours are finally over.You come home and your energy is over.Pretending to be good all day drowns you in your thoughts.You go and sleep for hours,no its not a nap.Then you wake up,and open your books to do the homework.Those words written there stress you out.It's like opening the cage of monsters.You close it and pack the bag and then you stay there staring at the wall.And then the day is over. What a life.
       Tired of all this.And still,Marina and the Diamonds is on the background.Nothing changes.Im going to pack the bag and contiune the routine. I am extremely happy with it.
I still love you though. 
 <3 Ana <3
Great music for great memories right ? April passed so soon,but with the right music it was so great.So here are my top ten songs of the month :

1- Often by The Weeknd 
2- High for this by The Weeknd (Yeah,i am in love with his songs)
3- Breathe by Years and Years
                                     
4-Real by Years and Years

                                      
5- Stole the show- Kygo & Parson James

                                      
6- Firestone - Kygo & Conrad Sewell
7-I don't want change you- Damien Rice

                                       
8- Earned it -The Weeknd

                                         
9-See you again - Wiz Khalifa & Charlie Puth

                                        
10 - If everyone cared- Nickelback

                                         
Show us your favourite songs by using the hashtag #lwasongsofthemonth.I am going to choose the winner....and the next post won't be a post from me...it will be from us. Good luck.
                                                                                                <3 Ana <3How could someone leave the house without the feeling a fragrance gives you? Perfume is my daily friend that makes me feel happy.
“A woman's perfume tells more about her than her handwriting. ” 
                                                                                             ― Christian Dior

              “Women waste so much time wearing no perfume. As for me, in every step that I have taken in life, I have been accompanied by an exquisite perfume!” 
             ― C. JoyBell C.
 Well,I can say that I am proud to waste my money on perfums.In this post I'm sharing some of my perfums and online links to buy them.


 •     Zen by Shiseido - 48 $
http://www.shiseido.com/eau-de-parfum/9991000000001,en_US,pd.html&cgid=fragrance-zen&
 • Hypnotic Poison by Dior- 75 $
http://www.sephora.com/hypnotic-poison-P4484


 • Weekend by Burberry-  44 $
http://www.overstock.com/Health-Beauty/Burberry-Weekend-Womens-3.4-ounce-Eau-de-Parfum-Spray/4363622/product.html
 • N°5 by Chanel- 200 $ This is the most expensive one I have.
http://www.chanel.com/en_US/fragrance-beauty/Fragrance-N%C2%B05-N%C2%B05-88173/sku/88174


 • Jasmin Noir by Bvlgari- 98 $
http://www.sephora.com/jasmin-noir-eau-de-parfum-P224732
 • Desire by Dolce&Gabbana The One - 98 $
http://www.sephora.com/the-one-desire-P378047


 • Rush by Gucci- 77 $
http://www.sephora.com/rush-P4965


 • Flora by Gucci - 61 $
 • Red door by Elizabeth Arden - 68 $
 • Hypnose by Lancome - 55 $
http://www.lancome-usa.com/Hypnose/990718,default,pd.html?cgid=fragrance-warm#start=1AND MY FAVORITE ONE .......
 • Coco Mademoiselle by Chanel- 185 $
http://www.chanel.com/en_US/fragrance-beauty/Fragrance-Coco-Mademoiselle-COCO-MADEMOISELLE-88207/sku/128195

So,here we go.I promise you that if you buy any of these perfumes,you will thank me for life.Tell me your opinion if you have any of these or if you buy any of these.I would be extremely happy if you suggested me any good perfume. 
                                                           Much love.
                                                                             <3 Ana <3

 
 My little happiness,here I am back again. It's been more than a month that I haven't updated my blog. Sometimes things get hard,days get boring and all you need is a break,a little time to be out of touch with the world. When the sun doesn't keep you warm,and when smiles don't simply mean a thing,you want to stop the time.
      But no,life doesn't stop for anybody.The clock keeps reminding you of the seconds you are waisting,sitting by the window.But it doesn't matter.You need to sit at the rooftop of your house,you need to feel the wind on your face.Birds are flying,clouds are still moving,and all this reminds you that you are still alive,your lungs still feel the warmth of the world.
   And you start thinking about what really matters in this life? Endless questions,no answers.You start feeling that you are homesick,because... do you really think home is a place anymore? Who you are? Still don't know. And you just don't want to go on anymore.
   Days pass,and your life keeps fading.Memories continue watering the flowers on your mind. And you have to take a long breath and get up and start living.
   I hope your days are still colorful,and I hope your sun shines brighter than ever.I hope you are filled with love and I hope you get what you want in life.But most of all,I hope you find peace in yourself.


                                                                                                                    Much love. 
                                                                                  <3 Ana <3