Përshëndetje të dashurit e mi.Më në fund erdhi dhe fundjavë me pak kohë të lirë për t'u çlodhur dhe të për të reflektuar mbi jetën. Rastësisht sot e gjeta veten duke parë disa fotografi dhe kuptova se sa shumë do të thotë për mua fotografia.Gjithmonë jam duke shkrepur imazhe të gjërave qe adhuroj,sidomos natyrës së patëmetë.Jam shumë e lumtur pasi kam arritur të ndërtoj një lidhje të fortë me kamerën,qofsha përpara apo pas saj.
 "Fotografia është një histori,të cilën se përshkruaj dot me fjalë."
- Destin Sparks
Fotografia është një mënyrë e të ndjerit, e të prekurit , e  të dashuruarit. Ai imazh që shkrepet,mbetet përgjithnjë. Ai ju kujton gjithcka,edhe kur koha ju ka bërë t’i harroni të gjitha."
-Aaron Siskind
"Për mua, fotografia është një art i vëzhgimit. Është  të gjesh diçka interesante edhe në një vend të zakonshëm ... "
- Elliott Erëitt


Fotografia më bën të ndihem sikur gjithcka është e mundur.Kjo është dhe arsyeja se pse kam vendosur që këtë postim t’ia dedikoj rëndësisë që fotografia ka për mua.Më poshtë janë disa foto te bëra nga unë që në fillimet e mia me fotografinë :Fillon me hapa të vegjël, dhe ende  shpreson për një të ardhme të shndritshme. Edhe perpara aparatit ndjehem magjishem.Fjalët janë të padobishme, kur imazhet tregojnë një botë plot me jetë.Më poshtë janë disa foto të cilat janë kapuar nga mikeshat e mia dhe motra :

 • Nga N.S

 • Nga S.Z
 • Nga motra ime,Ina

Pra, kjo ishte unë në të gjitha format e jetës.Po ju ?  Si i keni marrëdhëniet me fotografinë? Postoni një foto që ju frymëzon dhe përdorni hashtag #photographylifewithana. Fituesit do të citohen në postimin e të shtunës së ardhshme. Kontrollohen të gjitha fotot në cdo rrjet social.Shumë dashuri nga unë për ju. 


                           <3 Ana <3


Hello my loves.It's finally weekend,a little bit of free time to relax and have some deep thoughts. Today I found myself looking at some photographs and thinking about how much photography means to me.I was always find myself capturing photos of the things I love,especially nature. I have built a strong connection with the camera and I feel great even in front of it.
 • “Photography is the story I fail to put into words.”
  — Destin Sparks
 • “Photography is a way of feeling, of touching, of loving. What you have caught on film is captured forever… It remembers little things, long after you have forgotten everything.”
  — Aaron Siskind
 • “To me, photography is an art of observation. It’s about finding something interesting in an ordinary place… I’ve found it has little to do with the things you see and everything to do with the way you see them.”
  — Elliott Erwitt
Photographs make me feel like everything is possible.That's why I decided to dedicate this post its importance in my life.So here I'm showing you some moments I have captured since my beginnings:


                             


Started out with small steps,and still hoping for a brighter future.I also feel good in front of the camera. Words are useless,when images show a world full of life.Below are some pics my friends and my sister have taken:
 • Taken by N.S • Taken by S.Z • Taken by my sister, Ina

 So,this was me in all forms of life.What about you? How are your relations with photography? Share a photo that inspires you and tag it #photographylifewithana. Winners are going to be cited on next Saturday's post.I check all the photos on all social medias. Much love from me to you.

                                               <3 Ana <3 


Këngët e javës

Të dashur miq,në fund të cdo jave postohen këngët më të pëlqyera.Ja ku janë edhe për këtë javë,4 këngët më të pëlqyera nga unë :
 • Dafina Zeqiri- Shumë qef

 • Besa ft Gmd Babydave-Arabia
 • Besa ft Mattyas- Amelia

 • Besa- #14

Po të preferuarat e tua cilat janë ? Përqafime për ju <3 
<3 Ana <3


Hello guys.The week will be over soon,so as always I'm posting top 6 songs of the week.Let's go:

 • Passenger - Holes


 • Ariana Grande ft Big Sean -Best mistake
                            
 • Gavin De Graw -Fire
                   
 • Ellie Goulding-Love me like you do
 • Lorde -Tennis Court
                                  
 • The XX- Crystalised
                                  
So these were the songs I've been listening to this week.Any song suggestion for me? Much love from me <3
                                               <3 Ana <3 

Përshëndetje miq.Që sot e në vazhdim postimet do të jenë dhe në gjuhën shqipe.Sot do të dëshiroja të flisja për një temë të diskutuar në mbarë botën : komunitetiLGBT dhe të drejtat e tyreRastësisht ishte një temë që u zhvillua që orën mësimore të gjuhës frënge dhe u ndjeva e surprizuar pasi rreth 38 % ishin kundër marrëdhënieve LGBT.Si fillim,mendoj se duhet të dimë se cfarë është ky komunitët,në mënyrë që të japim një vlerësim të drejtë.
L për Lesbike- Vajzë homoseksuale
G për Gej- Homoseksual
B për biseksual-Një person që tërhiqet seksualisht nga të dyja gjinitë
T për transvestit- Një person që ka anatonimë e një femre/mashkulli por ndihet e sillet si i gjinisë tjetër.
Mbarëkombëtarisht ky komunitet është i diskriminuar dhe në disa vende martesat e të njëjtit seks janë të paligjshme. Unë personalisht nuk pajtohem me këtë.Mendoj se për sa kohë që ju jeni një njeri, ju keni të drejtë të ndiheni të barabartë me të tjerët pa marrë parasysh çfarë gjinië, race apo orientimi seksual keni. Nëse ju pëlqen dikush i gjinisë së njëjtë,kjo nuk do të thotë që ju po ndërtoni marrëdhënie të pashëndetshme për shoqërinë. Nëse ju jeni lindur një djalë, por ju ndjeheni si një femër,nuk do të thotë se jeni një person që meritoni  të vdisni.Besoj se nuk duhet të ndiheni të turpëruar për këtë, sepse ju nuk mund të kontrolloni orientimin tuaj seksual, ju nuk mund të kontrolloni ndjenjat. Si një qenie njerëzore, ju keni të drejtë të jeni çdo gjë që ju dëshironi për aq kohë sa ju nuk e shkelni të drejtat e të tjerëve .Nuk besoj se është gjëja e duhur t’i vendosim emra të shëmtuar këtij komuniteti.Jemi NJËRËZ dhe ky është i vetmi cilësim që meritojmë të kenmi.Mos harroni që të gjithë kemi të drejtën të dashurojme. Do të doja të bëja thirrje për jo-diskriminimit të këtij komuniteti.Mos ushqeni urrejtje.Nuk janë ata që po ndërtojnë një shoqëri të gabuar,jeni ju që.
 Për sa i përket seksualitetit tim,jam mbi të gjitha një qenie njerëzore që ka të drejtën të marrë dashuri.


Posto një foto në mediat sociale për komunitetin LGBT dhe përdor hashtag #lgbtlifewithana.
Flamuri LGBT 

<3 Ana <3 Hello guys.Today I wanted to talk about LGBT community and their rights.We had it as a topic in french class and I got suprised of the fact that about 38 % were against LGBT relationships.First of all we have to understand what LGBT means,so that we can express our opinion in the right way.


 • L for Lesbian-A homosexual woman
 • G for Gay-A homosexual
 • B for Bisexual-Someone attracted to both genders
 • T for transgender-People who are born with typical male or female anatomies but feel as though they’ve been born into the “wrong body.”


Worldwide,this community is discriminated and in some countries gay/lesbian marriages are illegal. I don't personally agree with that.I think that as long as you are a human,you have the right to feel equal to others no matter what your gender,race or sexual orientation is.If you like someone of the same sex that doesn't mean that you are building abnormal realtionshps for the society. If you are born a boy,but you feel as a girl.it doesn't mean you are someone that deserves to die.You should not feel ashamed of it,because you can't control your sexual orientation,you can't control your feelings.As a human being,you have the right to be whatever you want as long as you don't violate others' rights.I don't get the point of giving people adjectives that make them feel discriminated.You are HUMAN, that's the only name that you have.You all have the freedom to love.I would like to spread worldwide the message of non-discrimation.Don't spread hate to humans.It's not them building a wrong society,it's you.
As for me,I identify myself as  a human being with the right to be loved.
Share a photo/post on social medias about LGBT community and use the hashtag #lgbtlifewithana

<3 Ana <3 

Yey.I just reached 100 views and I am so happy about it.Thank you for supporting me on this road I've taken.I hope you have enjoyed my posts and I've helped.I also think that we are going to build a relationship together as friends enjoying life.I also would like to thank http://ultravioletwords.tumblr.com/  for participating on Valentine's Day hashtag project.
Posts will continue to be about fashion,lifestyle,music,movies,but I have some surprises for you my friends.From now on,the psots will also be about books,photography,cooking,dancing and also sharing opinions about worldwide problems.I am also going to hold different contests.The thing I would like to announce now is that :
From now on,the posts are going to be in English language and.... Albanian. Much love to my albanian supporters.Thanks to american and polish followers too. I would really appreciate your suggestions about different topics.Thank you very much for everything.I have already started my activity on weheartit about this blog,so you can follow me here:


 • http://weheartit.com/lifewithana

From now,I'm also going to be an active blogger on tumblr at the link down below: • http://lifewithanablog.tumblr.com/
Lots of love from me to you.


  <3 Ana <3 


Hello beautiful people.I hope you had a good weekend.Sometimes we looks for an escape or for something to inspire us and movies are sometimes the best choice.Each movie leaves its piece on you.So I'm listing here my top ten movies.

 • The Breakfast Club
"Spend a little more time trying to make something of yourself and a little less time trying to impress people.."
 • The Shawshank Redemption
"Get busy living,or get busy dying."
 • Divergent
"Becoming fearless isn't the point.That's impossible.It's learning how to control your fear and how to be free from it."
 • The perks of being a wallflower
"This one moment when you know you're not a sad story. You are alive, and you stand up and see the lights on the buildings and everything that makes you wonder. And you're listening to that song and that drive with the people you love most in this world. And in this moment I swear, we are infinite."

 • Prozac nation
“I'm the girl who is lost in space, the girl who is disappearing always, forever fading away and receding farther and farther into the background. Just like the Cheshire cat, someday I will suddenly leave, but the artificial warmth of my smile, that phony, clownish curve, the kind you see on miserably sad people and villains in Disney movies, will remain behind as an ironic remnant. I am the girl you see in the photograph from some party someplace or some picnic in the park, the one who is in fact soon to be gone. When you look at the picture again, I want to assure you, I will no longer be there. I will be erased from history, like a traitor in the Soviet Union. Because with every day that goes by, I feel myself becoming more and more invisible...” 


 • Eternal sunshine of the spotless mind
"I'm always anxious thiniking I'm not living my life to the fullest,you know?Taking advantage of every possibility?"

 • Temptation
No quote to describe this movie,just amazing.


So this were my favourite movies.Below are the Tv series I watch and love.
 • Pretty Little Liars and Skins
Just amazing and undescripable.


I hope you enjoyes this post.Suggest down below any good movies or tv series,I would really appreciate it.Have a good week,my loves 
                                                          <3 Ana <3


Hello my friends.I hope you had a great Valentine's Day.Now it's time to get back to fashion trends for this summer.You're not sure what bag to buy this spring? Let me help you.


 • Cross-body bags
Feel comfortable with a cross-body bag.
Furla bag

 • Geometric Box Bags
Feel different,feel better with geometric box bags.
 • Oversized bags
From now on you can have everything you need to with you and be stylish.


 • Reptile skin bags
Get a little expensive this summer with reptile skin bags.
 • Backpacks
Let's continue the trend of summer 2014.Be stylish.
A girl should always have their accesories on point.So what about this summer?Here we go
 • Wooden jewelry • Metallic pieces,chains and gold 


Gold metallic chains are the best choice.
So this was it.Don't forget the natural makeup and hairstyle and you are going to rock girl. Now you are prepared for spring and summer.I believe in you and your style.Have a good weekend darlings. 
 Much hugs.  
                              <3 Ana <3Helpful sources:

http://www.fashionisers.com/
www.lyst.com
www.inaccessory.com
stylefrizz.com
snakeskinfabrics.com
www.zatchels.com
www.onlinejewelryclass.biz