The beginning
"Stupid reactions,remember?"
                        After all, how scary would it be to forget how perfect you felt?
                                                       

                       Dhe përgjigjen, si një ironi të fatit, e gjen në sytë, në shikimin e një të huaji.
    


                      What if in the past, your atoms were united with someone else’s atoms?
  It’s all in your head,darling. Everything is there,yet nothing exists. Chaotic harmony,isn’t it?

         It’s all about chemistry, and sometimes it can be one of the mysteries unexplained. But I’m gonna tell you about it…

Be a great daughter,sister,student,citizen... But sometimes,you should just try to be a good self...

A piece of them is still there. It is in the way you smile, in the way you look at strangers, even in the way your eyes get drown in memories melted into rivers.

               
                     Summer is finally here.Vacation mode is on. And it's time to show some skin.Bikinis,shorts,crop-tops are here... again. "I hate my body" and "I wish I looked like her" are definitely the most used sentences of this season. But how can we,as a society,deal with that?
                     As years pass,the "perfect" body ideals change.Medias play an important role on developing these ideals. Body image is the way someone perceives their body. And as statistics show,91 % of women are unhappy with their bodies. They often develop eating disorders and low self-esteem. Every women strives for perfection,some consider it to be the curvy Kim Kardashian body and others would die to have the Victoria's Secret models body. 
                    I decided to write a blog post about this,because I am of those "I hate my body" girls. I am working on loving my body,but with all the perfect girls medias idolize,it is way too hard.Last week,it was my first time wearing a bikini. And it was so stressful. I was always trying to hide one part or another of my body.But I understood that I would never be happy this way. It is one of my dreams to look like a model,but as I was thinking about this.I realised that even the girl on the magazine doesn't look like the model on the magazine. So,what's the point on trying so hard to look like someone that doesn't even look that way in reality? 
                  The number one tip to have the perfect body is..... have a body and love it. Congrats,now you are the girl with the perfect body. I think that everyone should try to love themselves with all the flaws. If you don't like your body,then start doing something about it. Just don't hate. Start working out and eating healthy.Stop comparing yourself to KimK or Adriana Lima.Instead,look at your progress. 
          
Here is the curvy perfect body.

And here is the skinny perfect body.
         Let's suppose those models look that good in real life.It is their job to look good.While you work from Monday to Sunday at the office to gain a living,they work 24/7 to look good.That is what they do in life.They have a really good body,but you are the hella queen of cooking.They are jealous of you. Everyone has something good at  and every women has a purpose on life.We can't do everything,we are humans. 
        So,just love your body and that is enough. Meanwhile,spend some more time on being positive and having spiritual peace. Don't forget that I love you. 
                                                                                                             <3 Ana <3

Helpful sources:     I strongly believe that our life can be changed if we start looking at life in another way.Nature is one of the things that people often forget to appreciate. We often keep on walking without noticing how fast everything around us is fading.We go on without sharing a smile,without feeling the oxygen flowing in our body.And that,my dear,is the real tragedy of life.
       Tell me.When was the last time you just sat somewhere just to feel the wind blowing,the birds flying? When was the last time you enjoyed watching how fast clouds move and how the sky color changes? When was the last time you smelled a flower and smiled? A long time ago,right? All this is around us everyday,but we never seem to notice.
             And you,that guy over there that thinks" Yeah,we do notice.It's not a big deal.",I  have an answer for you too. Yeah,yeah we notice.We look at the sky when things go wrong and we ask for hope.We smell a flower before we cut it to give it to our dear ones.We love the animals,when one of them dies and "oh,the poor one" phrase keeps being repeated.But that,my darling,is not noticing,is not sharing love and appreciating.
         I don't wanna make you feel bad,I just wanna make you think about it again.I want you to start thinking about how beautiful your life is and how little things make it all better.I want you to find peace in yourself and reflect it everywhere you go. I love you,little human that sometimes forgets that mother nature is such a treasure

                                                                             Much love,Ana.
*All photos are mine.

 

 I just came across a photo on Instagram that broke my heart.I had never heard about Yulin Festival before.Yulin Festival is a Dog Meat festival in GuangXi,China.Every year,as the summer solstice approaches,there is held a celebration where 10,000 dogs are tortured,killed and then eaten.This is an old tradition in China,but we can not accept this on the 21st century.
     Animal-rights groups all around the world are trying to stop this festival,that is going to be held 22 June. China does not have a law to forbid this,but critics claim that dogs are taken from random families illegally. Dogs are electroluted,burned and skined alive.And we have to stop this.
      Social medias have gained attention with the #stopyulin2015 hashtag and I would ask all of you to share and raise awarness.Millions of petitions are held,and I just signed the petiton below and I beg you to sign it too. Please,stop this cruelty,animals rights should be protected.  

                                                                                                 <3 Ana <3
 
     

E nis ditën me një shikim kalimthi në gazetën që gjyshi yt po lexon. « Vrasje brenda familjes,3 të vdekur. » Edhe pastaj del të kalosh një pasdite me miqtë dhe sheh një vend pa rregull,ku makinat ecin pa ndalim e njerëzit vrapojnë pa kujdes në cdo rrugë. E lodhur nga gjithcka,vjen në shtëpi duke shpresuar për dicka më të mirë.Hap televizorin për të parë filmin tënd të preferuar,dhe ndërsa kalon shpejt e shpejt kanalet televizive,një tjetër nga ato momente që ta prishin ditën. « Aksident me makinë,12-vjecari në gjendje kritike » Epo tashmë të ka ikur dëshira të shohësh filmin dhe e tronditur shkon në dhomë.
     Pyet veten : Sa e vështirë mund të jetë të ndërtosh një komunitet ku jeta cmohet ? Sheh cdo ditë njerëz që vriten për motive nga më absurdet. Sheh njerëz që vetëvriten.Sheh realitetin ku jeton. Kaq e vështirë është t’i kushtosh pak më shumë kujdes jetës ? Dhe ndihesh e zhgënjyer kur sheh këto të ashtuquajtura « fushata elektorale »… le të ndërtojmë rrugë,le të merremi me pallatet e njërit apo tjetrit blah blah blah. Po sikur t’i kushtonim pak më shumë vëmendje njeriut si një individ me ndjenja ? 
   Në fakt,e ndjej të pakuptueshëm faktin se si mund t’i marrësh jetën tjetrit. Ok,ndoshta jam thjesht unë që më vret ndërgjegja kur gjënjej për të dalë nga situata. Por,a nuk mendon se në ato momente,ke vrarë ëndrra,plane,ndjenja ? Po sikur,të mundohemi të falim e të mirëkuptojmë,vallë kaq e vështirë është ? 1 minutë pritje në semafor nuk kushton aspak.As një moment t’i heqësh sytë nga celulari dhe të jesh i vëmendshëm.

     Pastaj,më e dhimbshme akoma është cështja e vetëvrasjes.Ah,sa shumë përpjekje do të jetosh. Jeta është e vështirë,por në asnjë moment nuk duhet të dorëzohemi.Mendon se asnjëherë nuk ka për tu përmirësuar situata ? Po,sikur të fillosh të bësh dicka ose thjesht të kërkosh ndihmë. Mendon se askush nuk të do ? Jo,jo.Ke aq shumë dashuri rreth vetes.Pastaj,jam unë këtu.Po,po për ty që po e lexon këtë unë jam këtu.Mund të ngrihesh pak nga pak nga ajo humnerë dëshpërimi dhe të arrish atë rrezen e dritës.Unë kam besim te ty.
   Herës tjetër që kalon rrugës,shikoji të dyja anët.Kur dikush të ka shkelur të drejtat,mundohu t’i zgjidhesh me paqe dhe kompromis. Le të fillojmë t’i kushtojmë më pak vëmendje gjërave kalimtare dhe të vlerësojmë njëri tjetrin.Po,bota mund të ndryshojë.Shqipëria jonë mund të ndryshojë. E tani,po shpresoj që ta bëjë gjumin të qetë duke ditur që kam bërë dicka,duke ditur që kam dhënë një fije shpresë për dikë.Në fakt,ky është qëllimi im në cdo gjë që bej,që me punën time të ndërtoj një botë më të mirë e më të lumtur.
                                                                                  Shumw dashuri pwr ju. 
                                                                                    <3 Ana <3
Burime te dobishme:
http://botasot.info/

    

Not the scene on the movies,not again. Just me and my thoughts,sitting here,writing this. This song got me thinking about all the things that matter.And it felt like a huge hurricane of feelings sung in 4 minutes.You know that moment too,right? When a song just fucking gets you.And tears fall from your eyes because you couldn't tell all this better.
      When you see carefully around yourself,you don't see items.You see feelings,memories, flashbacks of your life. And sometimes it hurts a lot but it is better than nothing.Having something to remember is better than looking to a blank page of thoughts. Having someone to laugh with is better than being at your room just thinking. So,literally everything is better than nothing.
       It is also describes the feelings a human can get. Things happen and our hearts get broken.But oh,believe me,it is better than being numb,unable to see the life colors,to feel them. 
       The song is a love story about feelings and love.The story of a girl who rejects the boy but still has feelings.She doesn't want him to get hurt,she still has some feelings.And it is self-destructive to see someone after a long time and the way he looked at you is still there.Flashback of the things she had forgotten come back again.But life goes on.
      What happens to the boy? Will he be destroyed? He will go on.What happens to the girl? She will always feel this song.Even when life takes her to another path... 
                                                                                                     <3 Ana <3Tony Awards is a ceremony that is held in the Broadway Theatre. It was held June 7 and the celebrities officially stole the show.Who were the best and the worst dressed?? Here is MY list:

BEST DRESSED CELEBRITIES
1. Joan Smalls in Givenchy
2.Vanessa Hudgens in Naeem Khan
3.Kate Dennings and Josh Groban

4.Emily Ratajkowski in Marc Jacobs
5.Emily Skeggs 
WORST DRESSED CELEBRITIES
1.Chita Rivera in Randi Rahm
2.Taylor Schilling in Michael Kors
3.Ruth Wilson in Ralph Lauren Collection
4.Amber Valetta in Proenza Schouler
5.Bee Shaffer in Marc Jacobs

Tell us your opinion.

Much love.
 <3 Ana <3

Helpful sources:
http://uk.eonline.com/
http://www.vogue.com
http://www.huffingtonpost.com/2015/06/07/kat-dennings-josh-groban-tony-awards_n_7531546.html
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-3114829/Emily-Ratajkowski-stuns-midnight-blue-crossover-gown-Tony-Awards-celebrates-turning-24.html
http://www.broadwayworld.com/article/Photo-Coverage-2015-Tony-Awards-Red-Carpet-Arrivals-Part-3-20150607
http://www.gettyimages.co.uk/detail/news-photo/amber-valletta-attends-the-2015-tony-awards-at-radio-city-news-photo/476315120
                
 Shpeshherë e gjejmë veten në udhëkryqe pa përgjigje.Ndonjëherë vazhdojmë të shikojmë prapa duke harruar se dicka më e mirë po na pret. E pastaj vinë ato orët që tejzgjaten duke menduar për gjithcka që ke përjetuar.Fillon të mendosh për atë që ka më shume rëndësi në jetë.Mundohesh të kuptosh se cfarë dreqin po bën,cfarë dreqin po ndodh me jetën tënde ? Vinë ato ditët kur je e lodhur nga gjithcka… Je e lodhur nga rutina,je e lodhur nga qyteti ku ti jeton,je e lodhur nga njerëzit…Por më së shumti je e lodhur nga vetja. E ja aty qëndron problemi.Shpenzojme orë të tëra për të bërë atë «dickanë » e duhur,shpenzojmë ditë të tëra për të kënaqur botën,shpenzojme vite të tëra duke harruar se ajo që ka rëndësi është ndjenja e vetëplotësimit.
                  Eshtë koha për një ndryshim.Hë pra,ngrihu nga ai krevat monoton. Ngrihu dhe jetoje jetën,cfarë po pret ? Prindërit e tu mendojnë se ëndrrat e tua janë idiote ? Epo,ja që janë ëndrrat E TUA,dhe pa më thuaj,kur ka ndodhur ndonjëherë mrekulli pa pasur në fillim atë ëndrrën idiote ? Aha,paske frikë se shoqëria ku jeton do të të bëjë të ndihesh e përbuzur ? Ja,që ti do jesh duke jetuar atë ëndrrën që ke pasur që fëmijë,dhe ata…ata do kenë gjetur dikë tjetër për të cilin të flasin dhe të kalojnë ditët e tyre.
               Vetëm mendo se në fund të ditës je e vetme.Dhe mendo që ai imazh që sheh përpara pasqyrës përpara se të shtrihesh të jetë i lumtur.Uhm,cfarë mund të bësh ti tani ? Po ja,mund ta fillosh me hapa të vegjël cdo ditë. Kalo kohë me veten. Mendo për talentet e tua dhe bëj një listë me mundësitë që ke. Mos ki merak për kohën,kur vendos prioritetet përpara gjithcka është e mundur.Madje,tani është koha e duhur për te filluar atë karrierën e së ardhmes. Udhëto.Vizito cdo qytet që ke dashur ndonjëherë. Shëtit në qytetin tënd dhe ndje erën teksa fryn dhe do kuptosh që nuk është aq i shëmtuar sa të dukej. Shikon një mjedis që te pëlqen ? Shko dhe mos u shqetëso për të tjerat. Sa për miqtë e dashurinë,as mos e vrit mendjen. Miqtë e duhur i ke pranë teje. Dhe harroje konceptin klishe se të duhet gjysma tjetër që të të plotësojë.Puno që të jesh një e plotë dhe ai i duhuri do shfaqet në kohën dhe momentin e duhur.Si ta kuptosh që është i duhuri ? Jo,jo mos u përzie me këto punë,lërja zemrës. 


             Pra,cdo cast duhet jetuar. E di që u zgjata kaq shumë,por se ke idenë se sa lëndohem kur shoh cdo ditë njerëz në rruge me fytyra të ngrysura që shprehin dhimbje. Lëndohem kur dëgjoj për vrasje,vetëvrasje dhe gjëra të këtilla.Bota është kaq e bukur,saqë mjafton vetëm pak dëshirë dhe ëndrrat bëhen realitet.Unë e kam vendosur.Jam e lodhur nga kjo jetë që bëj,jam e lodhur nga netët me lot në sy. Eshtë koha për një ndryshim.Hajde dhe ti !

*It is my photo.
    

                                                                                                    Shume dashuri per ju ! 
                                                                                                       <3 Ana <3


Semi-finals are coming.I think this year's songs are amazingly great.I wish good luck to all the countries.Here is my top 10 list.

 • 1-Albania (My country)

 • 2- Georgia
                                         
 • 3-Slovenia
                                       
 • 4-Germany
                                       
 • 5-France
                                      
 • 6-Latvia
                                     
 • 7-Sweden
                                     
 • 8-Azerbaijan
 • 9-Belarus

 • 10-Iceland
                                     
What about you? Which one is your favourite? Who do you think will win? Tell us your opinion on the comments section down below.
                                                                                                           Much love.
                                                                                                              <3 Ana <3Sitting by the table,thinking about your life. Marina and the Diamonds songs continue on the background. Sitting in the living room,alone. All the lights are turned on to fill the empty spaces.Oh,but no.They can't shine through my dark corners. Everything is messy.Let's start from your messy hair to your messy thoughts. Yeah,they are tangled around like snakes trying to feel something again. Outside is calm,that kind of calm that terrifies you.It terrifies you because you can't handle being alone with your thoughts.The moon shines on your face,just to remind you that you have to wake up.But sometimes people don't want to wake up.No,no.It's not that I'm living a dream.It's because if I wake up it will be worse than that nightmare that makes you scared.French books on the floor,shit goes down and yeah,you have to do that creative writing part about your wishes and life and plans and the future.You stare endlessly at the blank page.Hours pass,you continue to feel numb. Room full of comfy chairs,sofas...empty ones. But it seems normal to you. You think of your empty sofas all around your body.Blood keeps feeding your cells with oxygen,but you don't feel like breathing.Your fingers continue typing words without sense that appear instantly on the compture screen.You see your nails chewed down,destroyed.
        What is wrong? Huh,that question.Everyone seems to ask,but nobody really cares,babe.And you start laughing out loud.It's really funny how your life has been transformed to this. But then again,let's pretend you care.Nothing is right,absolutely nothing. You wake up,do that partly makeup,go to school and sit there for half of your day.You dont listen a word,but yeah just be quiet.They think you are interested.Watching the same ugly faces everyday is death,darling. Boring,boring,boring.And those infinite hours are finally over.You come home and your energy is over.Pretending to be good all day drowns you in your thoughts.You go and sleep for hours,no its not a nap.Then you wake up,and open your books to do the homework.Those words written there stress you out.It's like opening the cage of monsters.You close it and pack the bag and then you stay there staring at the wall.And then the day is over. What a life.
       Tired of all this.And still,Marina and the Diamonds is on the background.Nothing changes.Im going to pack the bag and contiune the routine. I am extremely happy with it.
I still love you though. 
 <3 Ana <3
Great music for great memories right ? April passed so soon,but with the right music it was so great.So here are my top ten songs of the month :

1- Often by The Weeknd 
2- High for this by The Weeknd (Yeah,i am in love with his songs)
3- Breathe by Years and Years
                                     
4-Real by Years and Years

                                      
5- Stole the show- Kygo & Parson James

                                      
6- Firestone - Kygo & Conrad Sewell
7-I don't want change you- Damien Rice

                                       
8- Earned it -The Weeknd

                                         
9-See you again - Wiz Khalifa & Charlie Puth

                                        
10 - If everyone cared- Nickelback

                                         
Show us your favourite songs by using the hashtag #lwasongsofthemonth.I am going to choose the winner....and the next post won't be a post from me...it will be from us. Good luck.
                                                                                                <3 Ana <3How could someone leave the house without the feeling a fragrance gives you? Perfume is my daily friend that makes me feel happy.
“A woman's perfume tells more about her than her handwriting. ” 
                                                                                             ― Christian Dior

              “Women waste so much time wearing no perfume. As for me, in every step that I have taken in life, I have been accompanied by an exquisite perfume!” 
             ― C. JoyBell C.
 Well,I can say that I am proud to waste my money on perfums.In this post I'm sharing some of my perfums and online links to buy them.


 •     Zen by Shiseido - 48 $
http://www.shiseido.com/eau-de-parfum/9991000000001,en_US,pd.html&cgid=fragrance-zen&
 • Hypnotic Poison by Dior- 75 $
http://www.sephora.com/hypnotic-poison-P4484


 • Weekend by Burberry-  44 $
http://www.overstock.com/Health-Beauty/Burberry-Weekend-Womens-3.4-ounce-Eau-de-Parfum-Spray/4363622/product.html
 • N°5 by Chanel- 200 $ This is the most expensive one I have.
http://www.chanel.com/en_US/fragrance-beauty/Fragrance-N%C2%B05-N%C2%B05-88173/sku/88174


 • Jasmin Noir by Bvlgari- 98 $
http://www.sephora.com/jasmin-noir-eau-de-parfum-P224732
 • Desire by Dolce&Gabbana The One - 98 $
http://www.sephora.com/the-one-desire-P378047


 • Rush by Gucci- 77 $
http://www.sephora.com/rush-P4965


 • Flora by Gucci - 61 $
 • Red door by Elizabeth Arden - 68 $
 • Hypnose by Lancome - 55 $
http://www.lancome-usa.com/Hypnose/990718,default,pd.html?cgid=fragrance-warm#start=1AND MY FAVORITE ONE .......
 • Coco Mademoiselle by Chanel- 185 $
http://www.chanel.com/en_US/fragrance-beauty/Fragrance-Coco-Mademoiselle-COCO-MADEMOISELLE-88207/sku/128195

So,here we go.I promise you that if you buy any of these perfumes,you will thank me for life.Tell me your opinion if you have any of these or if you buy any of these.I would be extremely happy if you suggested me any good perfume. 
                                                           Much love.
                                                                             <3 Ana <3

 
 My little happiness,here I am back again. It's been more than a month that I haven't updated my blog. Sometimes things get hard,days get boring and all you need is a break,a little time to be out of touch with the world. When the sun doesn't keep you warm,and when smiles don't simply mean a thing,you want to stop the time.
      But no,life doesn't stop for anybody.The clock keeps reminding you of the seconds you are waisting,sitting by the window.But it doesn't matter.You need to sit at the rooftop of your house,you need to feel the wind on your face.Birds are flying,clouds are still moving,and all this reminds you that you are still alive,your lungs still feel the warmth of the world.
   And you start thinking about what really matters in this life? Endless questions,no answers.You start feeling that you are homesick,because... do you really think home is a place anymore? Who you are? Still don't know. And you just don't want to go on anymore.
   Days pass,and your life keeps fading.Memories continue watering the flowers on your mind. And you have to take a long breath and get up and start living.
   I hope your days are still colorful,and I hope your sun shines brighter than ever.I hope you are filled with love and I hope you get what you want in life.But most of all,I hope you find peace in yourself.


                                                                                                                    Much love. 
                                                                                  <3 Ana <3

Shpeshherë harrojmë,shpeshherë edhe lëndojmë duke hedhur ndonjë fjalë të pakëndshme. Por në venat tona rrjedh gjak shqiptari. Ndonjëherë e përbuzim padashur,por ne jemi gjithnjë këtu për atë. Punojmë cdo ditë me zell për një të ardhme më të mirë. Ndoshta duhet t’i kushtojmë pak më shumë dashuri.Duhet të fillojmë që patriotizmin ta shfaqim në jetën e përditshme,e jo vetëm në data të shënuara. Le t’i tregojmë botës se fisnikëria e shqiptarëve s’ka fund. Bujaria,besa e atdhedashuria na karakterizojnë.E nuk dua të zgjatem më tepër me fjalë të kota,pasi cdokush nga  ne e ndjen thellë në zemër dashurinë për atdheun.

Edhe sot,shpresoj që Shqipëria ta fitojë këtë ndeshje.Unë besoj se përpjekjet e djera do finalizohet me një fitore. Mbështetje për cunat e kombëtares.
  


 Të dua Shqipëri. Unë besoj. Kuq e zi je ti.
   


 Trego mbeshtetjen per Shqiperine,cdo dite.Na tregoni se kemi besimin tuaj. #Kuqezijeti #unebesoj #lifewithana,

                                                              Shume dashuri per ju.Jam krenare qe jam shqiptare.
                                                                                                <3 Ana <3


Makeup is part of everyday life.Almost every girl loves it.Sometimes it is there to cheer you up. But having good quality ones makes it all better.I am listing below some of the makeup products and links to shop them online.Here we go.
For everyday makeup to school and home makeup,I only use face cream and lip balm.When I hang out,I use all of them.I wear blush,eye shadow,eyeliner and lipstick only on special occasions.


 • Daily energizer cream,Clarins
(http://www.clarins.co.uk/daily-energizer-cream-gel/C010405009.html)


 • Maestro fusion makeup,Giorgio Armani
(http://www.giorgioarmanibeauty-usa.com/on/demandware.store/Sites-armani_us-Site/default/Product-Show?pid=A300&bookmark=400537)
 • Healthy mix concealer,Bourjois
(http://www.international.boots.com/en/Bourjois-Healthy-Mix-Concealer-10ml_1039593/) • Powder,Shiseido
(http://www.shiseido.com/sheer-and-perfect-compact-foundation/9990000000114,en_US,pd.html)
 • Blush,Shiseido
(http://www.shiseido.com/accentuating-color-stick/0729238535923,default,pd.html)
 • Eyeshadow palette,Clarins
(http://www.clarinsusa.com/en/eye-quartet-mineral-palette%C2%A0/C050202017.html?start=2&dwvar_C050202017_color=01%20pastels)
 • Voluminous Million Lashes,L'oreal
(http://www.lorealparisusa.com/en/Products/Makeup/Eyes/Mascara-Primer/Voluminous-Million-Lashes-Mascara.aspx?shade=Black)
 • Eyeliner,Chanel


(http://www.chanel.com/en_US/fragrance-beauty/Makeup-Eyeliner-LIGNE-GRAPHIQUE-DE-CHANEL-131317)
 • Fruity shine peach lip balm,Labello
(http://www.smallflower.com/labello/peach-fruity-shine-lip-balm-4.8g-lip-gloss-10073229)
 • Juicy tube lipgloss,Lancome
(http://www.lancome-usa.com/Juicy-Tubes/1000398,default,pd.html)
As for lipsticks,I have a lot but this is my favourite one.When I hangout I usually wear this one.
 • Lipstick,Shiseido
(http://www.shiseido.com/perfect-rouge/9990000000001,en_US,pd.html&cgid=makeup-lips-lipstick&sz=12&start=12&dwvar_9990000000001_color=00001_BE333)
So,this were the makeup products I use,They are really great and I love them.My favourite one is the Shiseido lipstick.What about you? What is your favourite makeup product? 
                                                                                                        Much love.
                                                                                                <3 Ana <3